Verbergen

Menu

Serdecznie zapraszamy do restauracji Hotelu Chopin na nowe menu a la carte!

Wraz z początkiem kwietnia do naszej restauracji zawitało nowe, wiosenne menu! Przygotowaliśmy dla Państwa zupełnie nowe propozycje, w których główną rolę odgrywają młode warzywa. W naszej karcie dominuje kolor zielony. Mikro zioła, liście szpinaku, roszponka, szparagi, i chrupiące kiełki - wszystkie pojawiają się w naszych daniach.

Zachęcamy do skosztowania takich specjałów jak zupa szpinakowa z jajkiem przepiórczym, królik w sosie tymiankowym czy sandacz na szparagowym risotto.
W nowej karcie nie mogło jednak zabrakać najpopularniejszego dania z poprzedniego menu, czyli kaczki pieczonej z jabłkami.
Na deser polecamy galaretkę jogourtowo-kokosową z chia podaną z sorbetem truskawkowym i puree z czerwonej porzeczki.

Ciekawi jesteście innych nowości? Sprawdźcie nasze menu!

 

Sie haben uns vertraut
Verbergen
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen.

OK, schließen