Hide content

Menu

Serdecznie zapraszamy do restauracji Hotelu Chopin na nowe menu a la carte!

Wraz z początkiem kwietnia do naszej restauracji zawitało nowe, wiosenne menu! Przygotowaliśmy dla Państwa zupełnie nowe propozycje, w których główną rolę odgrywają młode warzywa. W naszej karcie dominuje kolor zielony. Mikro zioła, liście szpinaku, roszponka, szparagi, i chrupiące kiełki - wszystkie pojawiają się w naszych daniach.

Zachęcamy do skosztowania takich specjałów jak zupa szpinakowa z jajkiem przepiórczym, królik w sosie tymiankowym czy sandacz na szparagowym risotto.
W nowej karcie nie mogło jednak zabrakać najpopularniejszego dania z poprzedniego menu, czyli kaczki pieczonej z jabłkami.
Na deser polecamy galaretkę jogourtowo-kokosową z chia podaną z sorbetem truskawkowym i puree z czerwonej porzeczki.

Ciekawi jesteście innych nowości? Sprawdźcie nasze menu!

 

They trusted us
Hide content
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close