Ukryj treść

Menu

Serdecznie zapraszamy do restauracji Hotelu Chopin na nowe menu a la carte!

Szef Kuchni wraz z zespołem doświadczonych kucharzy tworząc nową kartę menu, zwrócił szczególną uwagę na to, żeby każdy Gość mógł odnaleźć w potrawach głębię naturalnych smaków i aromatów.

Zachęcamy do skosztowania takich specjałów, jak delikatne policzki wołowe, jesiotr czy supreme z kurczaka.
W nowej karcie nie mogło jednak zabrakać najpopularniejszego dania z poprzedniego menu, czyli kaczki pieczonej z jabłkami.
Na deser polecamy fondant czekoladowy i puszystą bezą z mascarpone i owocami.

Ciekawi jesteście innych nowości? Sprawdźcie nasze menu!

 

Zaufali nam
Ukryj treść
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij