Скрыть содержание

Menu

Serdecznie zapraszamy do restauracji Hotelu Chopin na nowe menu a la carte!

Szef Kuchni wraz z zespołem doświadczonych kucharzy tworząc nową kartę menu, zwrócił szczególną uwagę na to, żeby każdy Gość mógł odnaleźć w potrawach głębię naturalnych smaków i aromatów.

Zachęcamy do skosztowania takich specjałów, jak delikatne policzki wołowe, jesiotr czy supreme z kurczaka.
W nowej karcie nie mogło jednak zabrakać najpopularniejszego dania z poprzedniego menu, czyli kaczki pieczonej z jabłkami.
Na deser polecamy fondant czekoladowy i puszystą bezą z mascarpone i owocami.

Ciekawi jesteście innych nowości? Sprawdźcie nasze menu!

 

доверяют нам
Скрыть содержание
Этот веб-сайт использует куки.

По его просмотр вы принимаете наши Cookies политики, в соответствии с настройками браузера.

ОК, закройте